Banken

Pagina 1 van 212

Banken outlet van prachtige merken

In onze banken outlet van prachtige merken is er altijd wel iets moois te vinden. Bent u op zoek naar een heerlijke loungebank? Een compacte 2-zits bank? Of royale hoekbank? Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze banken outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe bank al in huis.

Een nieuwe bank voor een zeer aantrekkelijke prijs én snel in huis!

De banken in onze outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. Maar reageer snel, want er is meestal maar één showmodel. 

Meer dan alleen banken outlet bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen outlet van prachtige design banken, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals fauteuils, eetkamermeubelen, tafels, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.