Banken

Pagina 1 van 3123

Banken acties met prachtige merken 

Op deze site, vindt u alle banken acties die wij met onze merk meubelen hebben. Prachtig nieuwe design banken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zoals mooie 2-zits, 3- zits of 4-zits banken. Royale hoekbanken. Comfortabele loungebanken. En vaak met genoeg keuze uit kleuren en/of materialen en afmetingen. Bij onze acties met banken is altijd wel wat moois te vinden.  Kijk snel op deze site voor onze banken acties of kom langs in onze showroom in Mijdrecht.

 

Meer mooie design meubelen bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens nog veel meer mooie design meubels. Zoals fauteuils, eetkamermeubelen (eettafels en eetkamerstoelen), salon- en bijzettafels, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.