Maatwerk in meubelen

In ons advies speelt maatwerk in meubelen een grote rol. U wilt immers zitcomfort hebben waarin u zich volledig kunt ontspannen. En meubelen die in uw interieur passen en toch volledig aan uw eisen voldoen. Wij besteden grote aandacht aan de volgende maatwerk produkten:

Maatwerk in zitcomfort

Wij hebben veel banken en fauteuils die in diverse maten te leveren zijn. U moet hierbij denken aan:

– diverse zithoogten
– diverse zitdiepten
– diverse comfortniveaus (hard/ zacht/ medium)

Wellicht wilt u nog een hoofdsteun, een armkussen of relaxfunctie? Samen met u ontwerpen wij de bank of fauteuil waarin ú optimaal kunt zitten.

Zitprogramma’s op maat vindt u vooral bij Rolf Benz, Leolux, Jori en Stressless. Maar kijkt u vooral eens naar het zitprogramma Rolf Benz Ego. Er is niet veel dat hier niet mogelijk is.

Maatwerk in relaxstoelen

Relaxstoelen bieden optimaal persoonlijk zitcomfort! Maar dan moet u wel de relaxstoel hebben die precies is afgestemd op uw persoonlijke maten en lichaamshouding. Kies daarom voor maatwerk in relaxstoelen.

Bij de keuze van uw relaxstoel, moet u uitgebreid de tijd nemen. Test welke maat het beste bij u past. En test welke relaxstoel het beste aansluit bij uw lichaamshouding. Wij geven u daarbij vakkundig advies. In onze studio Relax & Comfort, hebben wij veel relaxstoelen die in meerdere maten en uitvoeringen zijn te leveren. Denkt u bijvoorbeeld aan de Stressless relaxen, de Jori relaxen, de relaxen van De Toekomst en Rolf Benz relaxen.

Maatwerk in eettafels en eetkamerstoelen

Een eettafel met eetkamerstoelen kan in huis heel veel functies vervullen. Van eettafel voor dagelijks gebruik, comfortabele lees- en/of werkplek, tot gezellige ontmoetingsplek met familie en vrienden. Bovendien moeten de eettafel en eetkamerstoelen qua maat en uitstraling in uw interieur passen. In ons advies proberen wij maatwerk te leveren voor uw eettafel en eetkamerstoelen. Zodat deze alle functies vervullen die voor u belangrijk zijn.

Met eettafels van luxe of juist zeer gebruiksvriendelijke materialen, vaste eettafels in nagenoeg elk voorstelbare maat, of uitschuiftafels voorzien van een uittrekmechanisme.

Maar denkt u ook aan de eetkamerstoelen. Die moet goed zitten, passen bij de eettafel en uw interieur en uitnodigen tot uitgebreid natafelen.

Maatwerk in kasten

Bent u op zoek naar een kleine TV-kast? Zoekt u een kast die kamerhoog is en precies de ruimte tussen twee muren vult? Of heeft u andere bijzondere eisen aan afmeting, indeling en functie? In onze Kasten Ontwerp Studio verzorgen wij maatwerk in kasten voor u .

Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt, ontwerpen wij de kast die hieraan voldoet. Compleet met handige accessoires, zoals verlichting, TV, audio- of multimedia-oplossingen en slimme opbergmogelijkheden. Wij maken het kastontwerp met u op de computer. Het resultaat wordt groot op de muur gepresenteerd. Zodat u een goed beeld heeft van hoe de wand er zal uitzien. En u een duidelijke keuze kunt maken tussen de verschillende opties.

Maatwerk in vloerkleden

Wij leveren ook maatwerk in vloerkleden. Het vloerkleed is namelijk één van de meest sfeer- en kleurbepalende elementen in uw interieur. Het is daarom van groot belang, dat u zich zorgvuldig laat adviseren over materialen, kleuren en maten.

Onze interieuradviseurs brengen hiervoor vaak een bezoek aan huis. Zij kunnen er dan voor zorgen dat de kleuren in uw interieur exact terugkomen in uw kleed. Ook kunnen zij u dan beter adviseren over de maatvoering. Vervolgens worden er één of meer proeftoefjes samengesteld. Zodat u uw keuze kunt maken tussen de alternatieven. En uiteindelijk precies weet hoe uw vloerkleed er uit zal zien.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.