KASTEN ONTWERP STUDIO

Bent u op zoek naar een klein TV-meubel? Zoekt u een wandkast die kamerhoog is en precies de ruimte tussen twee muren vult? Zoekt u een dressoir, vitrinekast of highboard in een bijzondere kleurencombinatie. Of heeft u andere bijzondere eisen aan afmeting, indeling en functie? Onze ervaren kasten adviseurs kunnen alles voor u verzorgen. Want in onze grote kastenstudio hebben wij kasten, dressoirs, wandkasten, boekenkasten en roomdividers staan van ondermeer:

En daar zit eigenlijk altijd wel een kast of wand bij die aan úw eisen voldoet.

Advies in kasten en wanden

Als eerste lopen onze kastenadviseurs met u een rondje door onze kastenstudio. Zo kunt u zelf zien welke kast, TV-opstelling, dressoir of wandkast u het beste bevalt. En welke kleur of uitvoering u het mooiste vindt. Vervolgens inventariseren wij uw wensen. Welke maten wenst u voor uw kast? Welke functies moet de kast hebben? Hoe ziet de rest van uw interieur eruit? Pas daarna gaan wij met u aan tafel zitten en ontwerpen de kast die aan al uw eisen voldoet. Compleet met handige accessoires, zoals verlichting, TV, audio- of multimedia-oplossingen en slimme opbergmogelijkheden.

Kastontwerp op de computer

Wij maken het ontwerp in nauw overleg met u in 3D op de computer. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast of wand nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Omdat het ontwerpen van de perfecte kast specialisten werk is, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat u de juiste aandacht en expertise krijgt. En daarmee de kast die volledig past bij ú en uw interieur. U kunt uw afspraak voor kast ontwerp met bijgaande link inplannen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de afspraak te effectueren.

kastontwerpstudio hulsta kast ontwerp studio Kasten Ontwerp Kasten Ontwerp Hülsta kastencentrum NL Kast Ontwerp Kasten Ontwerp Hülsta kastencentrum NL Kasten Ontwerp Hülsta kastencentrum NL

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.