Ons advies is meer dan alleen interieuradvies

Ons advies gaat verder dan alleen interieuradvies. Want wat heeft u aan mooi design als het niet harmonieert met uw interieur? Of als u er niet goed op kunt zitten of het niet comfortabel kunt gebruiken? In ons advies besteden wij uiteraard veel aandacht aan het interieuradvies, maar wij gaan ook een stapje verder. Zodat u niet alleen mooie meubelen heeft, maar dat deze voor u ook comfortabel zijn en goed passen bij ú en uw interieur. Daarom omvat ons advies:

Rustig rondkijken in onze showroom kan natuurlijk altijd. Tijdens de openingstijden van onze toonzaal kunt u altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Maar heeft u behoefte aan meer specifieke informatie of gericht advies, dan kunt u altijd aankloppen bij een van onze interieuradviseurs. Zij werken al jaren met de merken die wij voeren. Bovendien weten zij alles van interieuradvies, het juiste (zit)comfort en de uitgebreide materiaalkeuze.

Onze interieuradviseurs

Tijdens het interieuradvies krijgt u vakkundig advies waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen met onze interieuradviseur bespreekt u uw wensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

Op deze website presenteren onze interieuradviseurs zich aan u. Wellicht spreekt de werkwijze van één van hen u aan. Dan kunt u direct met hem of haar een afspraak maken. Dat kan indien gewenst ook buiten onze algemene openingstijden.

 

interieuradvies Rolf Benz advies tilly vlaming interieuradviseur Advies en interieuradvies interieuradvies meubelmerken en interieuradvies

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.